Organigram maken online

Organigram online maken

Een organigram maken online hoort bij de nieuwe manier van werken. Er is geen specifiek geïnstalleerde software meer nodig op de desktop en dat er altijd gestructureerd te werk gegaan kan worden. Er is immers alleen een internetverbinding nodig.

Wat is een organigram maken online

Het komt op hetzelfde neer zoals er nu al gemaakt kan worden in de verschillende tekstverwerker. Het is handig om grote hoeveelheden informatie te ordenen en overzichtelijk te maken. Het grote voordeel van een organigram maken online is dat je het direct op kan slaan en naar een mail-adres sturen zodat de informatie altijd en overal beschikbaar is.

Voordelen van een organigram maken online

Er kan veel meer informatie verwerkt worden wanneer je een organigram maakt op het internet. Zo kan je bijvoorbeeld een link maken naar een site die diepgaande informatie verschaft over een bepaald onderwerp in de organigram. Een ander voordeel van een organigram maken online, is dat er tijdens een brainstormsessie met collega’s, klasgenoten etc. de website er gemakkelijk geopend kan worden met niet alleen een desktop, maar ook met een mobiele telefoon of tablet.